:: Expo De Markten ::

Two beers and no puppy* is een tentoonstelling van Charlotte Lybeer en Liesbeth Marit

Een zichtbare drang om te ontsnappen, een poging om een droomwereld op te roepen. Bij Marit in haar creaties van filmische fantasieën, bij Lybeer door het vinden van de fictie in de dagelijkse realiteit. Ondanks het verschillende uitgangspunt staat in beide werken het thema van de ‘vrouwelijke figuur’ centraal. 
De tentoonstelling geeft weer hoe mensen reageren op een veranderende wereld. In het kielzog van Covid-19, een krimpende wereld die onze vrijheid beperkt maar ons tegelijkertijd aanspoort om onze grenzen van de fantasie te verleggen.

De expo loopt van 14.10 tot 28.11.2022,
en is elke dag, behalve op maandag, open van 12 tot 18u.

De Markten
Oude Graanmarkt 5
1000 Brussel
https://www.demarkten.be

*Originele titel: “ two beers and a puppy “ van Joey deVilla. (…) In order to find out how you actually feel about someone, ask yourself, “would I have two beers with this person?” and: “Would I allow this person to look after my puppy over a weekend?”

Met steun van Milo Profi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s